Chacharoni локшина швидкого приготування.
Локшина швидкого приготування від відомого виробника корейського для любителів азіатської їжі. Спосіб приготування: в 550 мл окропу покласти локшину і приправу, варити протягом 5 хвилин. За бажанням можна додати інші інгредієнти.
Як готувати локшину Chacharoni?
Спосіб приготування:
- Залити локшину і сушені овочі 500 мл окропу та проварити на середньому вогні протягом 5 хвилин.
- Злити майже всю воду, залишивши приблизно 8 столових ложок і додати соус з пакетика.
- Перемішати та обсмажити 30 секунд на сильному вогні.
- Подавати до столу.
Збережена копія
Як правильно заварювати локшину швидкого приготування?
У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.