Архіви

Home / Поради для дому / Фарш курячий рідкий.

Фарш курячий рідкий.

Що робити, якщо курячий фарш вийшов рідким?

1. Сучасні господині крім хліба у фарш додають манну крупу, вже через 10-15 хвилин манка набухне і забере надлишки вологи. 2. Панірувальні сухарі теж здатні вбрати надлишки вологи, але не варто захоплюватися, інакше за смаком хліба можна не відчути м'яса. Збережена копія

Як правильно смажити котлети з курячого фаршу?

Курячі котлети слід обсмажувати спочатку на одній стороні до стану рум'яної скоринки, в середньому це триває п'ять-сім хвилин. Курка просмажується дуже швидко. На відміну від свинячого фаршу або фаршу з яловичини, готувати курку слід якнайшвидше. Тоді фарш та котлети з нього не будуть пересушені.

  •  
    Previous Post

    Як зробити будинок до нового року

  •  
    Next Post

    Як розшифровується кис в інформатиці