Кислить фарш що робити
Кисле м'ясо можна вимочити у солоній воді (5 ложок на 1 літр води). Замочувати потрібно 6 годин, потім добу зберігати у холодильнику і знову змінити воду.15 сент. 2021 р.
Як реанімувати м'ясний фарш?
0:28Рекомендований кліп · 31 сек.Якщо фарш трохи прокис, як позбутися запаху! – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як виправити фарш із душком?
На щастя, є варіант "реанімувати" фарш методом термічної обробки. Спочатку фарш необхідно добре пропарити, а після обсмажити, додати томатну пасту, більше цибулі, часнику та ароматні запашні трави – базилік, кінзу, хмелі-сунелі, суху аджику та інші, які перебиватимуть запах і смак.