Коли вживають шпинат
Шпинат їдять у свіжому вигляді, смажать, припускають на пару, гасять. Свіже листя додають до салатів, закусок, бутербродів.. Шпинат добре поєднується з м'ясом, рибою, яйцями, сиром, беконом, горіхами, полуницею, авокадо, руколою, кунжутом. З нього варять супи, роблять гарніри, начинки для пирогів та піци, смузі та соки.
Коли шпинат готовий до вживання?
Час збирання врожаю залежить від того, чи вирощується шпинат для використання у свіжому або обробленому вигляді. У більшості випадків шпинат, який буде використаний у свіжому вигляді, збирається за один підхід (знищується вся рослина) через 38-55 днів з моменту висадження.
Коли є шпинат?
Шпинат бажано додавати в кінці приготування страви.