Архіви

Home / Поради для дому / Кондитерський гель з чого роблять

Кондитерський гель з чого роблять

Для приготування кондитерського гелю в домашніх умовах знадобиться 15 г (1 ст. л) желатину, 100 мл води, 180 г (1 ст.) цукру, 50 г глюкози або меду та крихітна дрібка лимонної кислоти. Желатин необхідно замочити у 50 мл води та дати набрякнути.

Що таке кондитерський гель?

Це продукт желеподібної консистенції, який використовується для оформлення кондитерських виробів – тістечок, десертів, тортів та ін.. Він покращує загальний вигляд товару, робить його апетитним.

Чим замінити кондитерський гель у домашніх умовах?

  1. 80 г цукру змішуємо з водою та глюкозою, ставимо на повільний вогонь. Доводимо до температури 50-60 ОС.
  2. Залишок цукру перемішуємо з сухим пектином і додаємо сироп. Перемішуємо до розчинення.
  3. Доводимо до кипіння. …
  4. Знімаємо з вогню і використовуємо, коли гель охолоне до робочої температури.

Збережена копія

  •  
    Previous Post

    Чим робити перекриття відео

  •  
    Next Post

    Догляд за нормальним волоссям: секрети красивого …