Архіви

Home / Поради для дому / Як можна приготувати яловичі ребра

Як можна приготувати яловичі ребра

Чим корисні яловичі реберця?

Продукт багатий вітамінами групи В, містить вітаміни К, Е та РР, кальцій, фосфор, цинк, магній, селен, мідь. Вживання в їжу яловичих ребер сприяє зміцненню кістково-м'язової системи, допомагає зберігати здорові суглоби, молодість і еластичність шкіри, зміцнює нервову систему.

Як називаються яловичі ребра?

"Кальбі" – це яловичі реберця, засмажені на корейському барбекю, який називається – "gogigui", а запозичений з китайської мови суфікс "тхан" означає "кипіти".

  •  
    Previous Post

    Зачиняються двері холодильника що робити

  •  
    Next Post

    Рп5 як розшифровується