Архіви

Home / Поради для дому / Як посмажити кабачки швидко і смачно на сковороді з борошном та часником рецепт

Як посмажити кабачки швидко і смачно на сковороді з борошном та часником рецепт

Чи потрібно обвалювати кабачки в борошні перед смаженням?

Це зробить смак кабачків ніжнішим.. Якщо смажити без борошна, смак буде трав'янішим, а це мало кому подобається. Є й інший ефект від панування з борошна – кабачки не прилипатимуть до сковорідки.

Як смачно підсмажити кабачки?

Кабачки наріжте невеликими шматочками, трохи посоліть і залиште на 10-15 хвилин|мінути|. Після цього промокніть паперовими рушниками і обваляйте в борошні. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте кабачки до золотистої скоринки, приблизно за 2-3 хвилини з кожного боку.

  •  
    Previous Post

    Як зробити страхування життя

  •  
    Next Post