Архіви

Home / Поради для дому / Як правильно додати

Як правильно додати

Як правильно ввести желатин?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Скільки грамів желатину на 1 літр води?

20 г Зазвичай на літр рідини потрібно 6 – 8 чайних ложок желатину. Така варіація продиктована тим, що розмір столових приладів у кожного різний. Якщо є електронні ваги, найкраще скористатися ними та взяти рівно 20 грамів желатину на 1 л води.

  •  
    Previous Post

    Як правильно пити настоянку гриба радуга: поради …

  •  
    Next Post

    Як зробити пластилін у домашніх умовах: простий р …