Архіви

Home / Поради для дому / Як правильно защипувати пироги при випіканні

Як правильно защипувати пироги при випіканні

Як поєднати краї пирога?

Защипувати пироги можна так само, як і чебуреки: краї кришки та основи обережно склеюються між собою. Це один із найшвидших способів. Щоб випічка не надулася, зробіть акуратні проколи вилкою. До речі, з її допомогою на закритому човні можна намалювати і візерунки. Збережена копія

Як зробити гарні грати на пирозі?

Для виконання сітки тісто треба розкотити в коло, спеціальним ножем валиковим прокатити по тесту і вирізати прорізи в шаховому порядку. Тісто з прорізами акуратно намотати на качалку вздовж лінії прорізів і так само акуратно перенести на поверхню пирога.

  •  
    Previous Post

  •  
    Next Post

    Діабетон та метформін що краще приймати