Архіви

Home / Поради для дому / Як розкотити правильно тісто на піцу

Як розкотити правильно тісто на піцу

Спочатку тримаємо тісто на вазі і, перебираючи пальцями по колу, формуючи краї піципотім викладаємо на стіл, інтенсивно присипаний борошном, і поправляємо основу, щоб краї і центр були більш опуклі, ніж проміжок між ними.25 черв. 2017 р.

Як правильно розкотити тісто для піци?

Щоб можна було розкотити тонке тісто для піци, як у піцерії, його потрібно розстоювати не менше 15-30 хвилин після приготування. Тільки після цього можна формувати коржики потрібного розміру. Однак як у професіоналів хвацько крутити на долоні пласт у вас швидше за все не вийде, тому використовуйте звичайну качалку.

Як легко розкотити тісто?

Розкочуючи тісто вручну, завжди ведіть качалкою від центу до країв, намагаючись витримувати однаковий натиск. Після кожного проходу повертайте пласт за годинниковою стрілкою на чверть оберту, щоб він був всебічно рівним по товщині. У міру того як тісто стоншується, зменшуйте тиск на качалку.

  •  
    Previous Post

    Як підключити реле запуску холодильника

  •  
    Next Post

    Як можна заробити на іграх пк